+380 (48) 740-46-77

Глюкозинолати в олійних культурах

Насіння різних олійних культур сімейства хрестоцвітних, в тому числі і насіння ріпаку, мають характерний хімічний склад, який відрізняє їх від насіння більшості інших олійних рослин. Їх особливістю є значний вміст ерукової кислоти і глюкозинолатів.

Глюкозинолати в процесі метаболізму утворюють сполуки сірки, що негативно впливають на роботу печінки, серця і нирок. Вони також подразнюють слизові оболонки шлунково-кишкового тракту, порушують діяльність щитовидної залози. У зв'язку з цим, кількість глюкозинолатів в продуктах має суворо контролюватися.

Для визначення змісту глюкозинолатів в насінні ріпаку наша компанія пропонує використовувати:

Потоковий ІЧ-аналізатор DA 7350

Потоковий ІЧ-аналізатор DA 7350 — сучасний та універсальний прилад для визначення характеристик таких продуктів, як зерно, борошно, шрот, порошки, пластівці, гранули, сиропи в трубах, жолобах і ланцюгових конвеєрах.

Універсальний ІЧ-аналізатор DA 7250

Аналізатор DA 7250 — це прилад третього покоління з діодною матрицею, розроблений спеціально для аналізу в харчовій та сільськогосподарській галузі. Він поєднує в собі видатну аналітичну точність зі швидкістю, простотою використання, міцністю й універсальністю.

Лабораторне обладнання SocTrade | Мапа сайту
Дизайн сайту — «Sponge»